Abstract background image blue

Kennisbank

Deze online applicatie is een hulpmiddel om gegevens te verzamelen, waar u zich ook bevindt. Daar waar u internet tot uw beschikking heeft, kunt u uw werkzaamheden verrichten.

In deze module kunt u zelf de gewenste vragen/enquette opstellen in verschillende vraaglijsten. Deze vraaglijsten kunnen eenmalig of periodiek door klanten, relaties, medewerkers ect. Ingevuld en bijgehouden worden. Met de ingevoerde gegevens kunt u eenvoudig verschillende selecties maken aan de hand van de inventarisatie/vragenlijst, zodat u hieruit eventueel een projectteam kunt samenstelen of de juiste persoon kunt selecteren voor een opdracht.

Zo houd u al uw gegevens up-to-date en heeft u altijd de juiste informatie paraat. In deze tijd van globalisering en de opkomst van internet is het steeds belangrijker geworden om uw gegevens up-to-date en altijd paraat te hebben, zodat u altijd de juiste acties kunt nemen en de juiste relaties kunt benaderen. U ziet het We Help You! met optimale beschikbaarheid van bedrijfsinformatie...