Abstract background image blue

Ondernemersfonds

Het ondernemersfonds is een door alle ondernemers in Leiden gesteund fonds. In een voor Nederland unieke constructie dragen alle ondernemers in de stad Leiden er aan bij. Het Ondernemersfonds wordt beheerd en aangestuurd door de Stichting Ondernemersfonds en is gelieerd aan ondernemersverenigingen binnen Leiden.

Wij zijn samen met Ondernemersfonds aan de slag gegaan om het Virtuele Kantoor te laten helpen om structuur aan te brengen in de fondsadministratie, financiële handelingen, documentatie en de websites.

Zo worden alle facturen en financiële handelingen beheerd met de Administratiefunctie. Via het Gebruikersbeheer kunnen ook de aangesloten ondernemersverenigingen hun financiële overzicht inzien en gedeelde documenten downloaden via Bestandsbeheer.

De ondernemersverenigingen kunnen bovendien zelf een eigen sjabloonwebsite aanmaken en vullen. Allen worden beheerd met één beheersysteem, via het WCMS.

Gebruikte functies in het Virtueel Kantoor:

icoon Werkplaats icoon Administratiemodule icoon Bestandsbeheer icoon Gebruikersbeheer icoon WCMS icoon Mediatheek icoon Statistieken

Functieoverzicht Functieoverzicht

Er zijn geen objecten binnen deze groep